Met Hollandse garnalen gevulde eieren

gevulde eieren garnalen

Bijna Pasen. Dan wordt je om de oren geslagen met eirecepten. Dit lekkere recept voor gevulde eieren ben ik nog niet tegengekomen in de magazines. Het eigeel wordt smeuïg gemaakt met wat mayonaise, op smaak gebracht met wat zout, citroensap, worcestershiresaus en een snufje cayennepeper. De Hollandse garnaaltjes gaan daar doorheen. Daarmee vul je dan weer de eihelften. Bovenop nog een garnaaltje. Dan heb je een echt verwen-gevuld eitje.

Met Hollandse garnalen gevulde eieren

Voor 4 personen

4 eieren
ca. 2 eetlepels mayonaise
scheutje citroensap
scheutje worcestershiresaus
4 eetlepels Hollandse garnaaltjes
zout
cayennepeper

Breng water met eieren aan de kook. Vanaf het moment dat het water kookt: de eieren in ca. 8 minuten hard koken. Even onder koud water laten schrikken. Pel de eieren en snij ze in de lengte door. Doe het eigeel in een bakje en maak het eigeel smeuïg met mayonaise. Voeg citroensap, worcestershiresaus en zout toe. Meng dan de Hollandse garnaaltjes erdoor. Vul de eieren met het mengsel en dien op met een snufje cayennepeper en een garnaaltje bovenop.

Bewaren

Bewaren

Summary
recipe image
Recipe Name
met garnalen gevulde eieren
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *