Over mij

Welkom op mijn blog. Ik ben Christien en woon in Zuid-Beveland, Zeeland. Ik kook graag met groente en kruiden uit de moestuin, de amandelen van onze amandelbomen in de achtertuin en met de produkten uit de regio. Oesters en alikruiken raap ik af en toe zelf van het Oosterscheldewad. Op het blog is te lezen waar en wanneer deze zijn te rapen en daarnaast wanneer het vangen van krabben en garnalen mogelijk is.

Lekker eten uit de zee en van het land. Het plaatselijke wild staat hier af en toe ook op tafel en er zijn in de regio goede initiatieven op het gebied van biologische vleespakketten.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Van die verse groente, kruiden en al het andere lekkers wil ik graag iets bijzonders maken.  Ik vind het leuk om hierbij met verschillende kooktechnieken aan de slag te gaan zoals met de rookoven, houtoven en crockpot (elektrische slowcooker).

De foto’s bij de recepten zijn door mij gemaakt net voordat het gerecht op tafel komt. Alle gerechten en baksels zijn dus door mij klaargemaakt.

Ik blog sinds 2012 onafhankelijk over koken en produkten en als er produkten zijn gebruikt die ik heb gekregen wordt het vermeld. Veel lees- en kookplezier !

Christien

IMG-20150910-13392
De moestuin met kas

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren