Sandwich rookvlees met ei

sandwich rookvlees ei

De combinatie rookvlees met ei is al een bekende. Maar typ eens broodje of sandwich rookvlees ei in de google-balk en je krijgt veel verschillende soorten broodjes. Broodje rookvlees met eisalade bijvoorbeeld. Ook lekker want al eens een keertje uitgeprobeerd. Het is wel een soppig broodje en dus niet echt geschikt voor een sandwich. Dan nog een recept gezien met mosterd-honingdressing. Omdat ik niet zo’n fan van zoet op de boterham ben, niet een recept voor mij. Een broodje met alleen rookvlees en ei is te saai. Een broodje met alleen mayonaise toegevoegd, niet pittig genoeg. Daarom toch nog maar dit recept.

Sandwich rookvlees met ei (en tuinkers)

2 boterhammen
grove mosterd
mayonaise
rookvlees
gekookt eitje
peper
optioneel: tuinkers

Besmeer 1 boterham met mosterd. Leg hierop enkele plakjes rookvlees. Snij het gekookte ei in plakjes en leg ze op het rookvlees. Beetje peper er over. Als je het in huis hebt, lekker wat tuinkers over het ei heen. Als laatste besmeer je de andere boterham met mayonaise en leg deze met de mayonaisekant op het ei. Snij het brood diagonaal door en smul ze. Ik voeg overigens geen zout toe omdat rookvlees al zout genoeg is.

Summary
recipe image
Recipe Name
sandwich rookvlees ei
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Published by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.