Weggeefaktie: tien proefpakketjes van Ricedream

Ik heb niet lang hoeven nadenken of ik met deze aktie mee zou doen. Het is toch leuk om zonder verplichtingen en voorwaarden tien gratis proefpakketten te verloten onder jouw blogbezoekers. Ik hoef de produkten van Ricedream niet aan te prijzen of iemand te overtuigen want: als jij nieuwsgierig naar de Dream produkten bent en jouw naam uit de loting komt, mag je zelf gaan proeven en bepalen of je ze lekker vindt.

Het proefpakket Dream bestaat uit Rice Dream organic, Oat Dream, Coconut Dream, Almond Dream en Nut Dream. De dranken van Dream zijn 100% plantaardig en bevatten dus geen lactose of koemelkeiwit.  Indien je een intolerantie of allergie hiervoor hebt dan is dat een fijn gegeven. Persoonlijk heb ik affiniteit met dieetprodukten omdat ik weet dat het de keuzevrijheid van iemand met een dieet kan vergroten. Ook indien je uit principe geen koemelk wil drinken, is dit misschien nog een uitbreiding van de mogelijkheden.  De producent geeft namelijk aan dat je er ook mee gaan koken of bakken.  

Wat mij goed bevalt is dat er ook na is gedacht over duurzaamheid bij de produktie. De grondstoffen worden zo dicht mogelijk bij de fabriek betrokken (ecologische voetafdruk), het hoofdkantoor draait op zonne-energie  etc.

Heb je zin in een proefpakket Dream?

Stuur mij een berichtje (dit kan via mijn emailformulier op het blog of via een andere weg indien we verbonden zijn via Social Media), waar ik in ieder geval jouw naam en emailadres uit kan halen. De namen gaan op (dichtgevouwen) lootjes in een ton en daar worden op 28 juni 2014 10 namen uit gegrabbeld. Vervolgens neem ik contact op voor de adresgegevens. Deze stuur ik door naar degene die de verzending verzorgt. Het Dreampakket wordt dan gratis naar jou toegezonden. 

Published by

6 thoughts on “Weggeefaktie: tien proefpakketjes van Ricedream

  1. Hoi, i heb nog niks van Dream gehoord. Heb jij enig idee wanneer ze de proefpakketjes opsturen?
    Het lijk me lekker drinken met die warmte! 😉

    Groetjes, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *