Gordon Ramsay’s sandwich van roggebrood met gerookte zalm en verse roomkaas

gordon ramsay gerookte zalm

Een sandwich uit het boek Fastfood van Gordon Ramsay. Ik zag het boek online in de uitverkoop. Ik was wel benieuwd naar de gerechten. De recensies waren goed. En het is een lekker praktisch boek gebleken, met inderdaad snel klaar te maken gerechten. Hierbij toch altijd wel weer iets verrassends. Ik had nog nooit eerder bedacht om zalm en roomkaas met roggebrood te eten.

Ik heb Brabants roggebrood gebruikt. Dit roggebrood is lichter en wat zuurder dan het Friese roggebrood. Binnenkort ga ik eens zelf roggebrood bakken, want ik had roggemeel gekocht bij molen De Onderneming te Wissenkerke. Eens uitzoeken of dat met behulp van de broodbakmachine kan.

Roggebrood met gerookte zalm en verse roomkaas

Per persoon:

2 sneetjes (Brabants) roggebrood
plak gerookte zalm
verse roomkaas
grof gemalen peper
evt. kaviaar

Bestrijk een snee roggebrood met de verse roomkaas en maal hier (stand grof) zwarte peper over of plet wat peperbolletjes en strooi deze over de kaas. Zout naar smaak. Leg hier een plak gerookte zalm op en eventueel een lepeltje kaviaar. Leg tot slot de andere snee roggebrood boven op en serveer.

Summary
recipe image
Recipe Name
gordon ramsay's roggebrood met gerookte zalm
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.